Julebord i Lofoten kan bli det julebordet alle faktisk kommer til å huske!

Foto: Christian Bothner

Førjulstiden er tiden vi samles til de store og gode opplevelsene. Så hva med å invitere til noe enda større i år? Og noe helt annerledes! Julebord i Lofoten er en unik opplevelse i unike omgivelser. Dette betyr blant annet en festaften i Svolvær. Det sagnomsuste julebordet inneholder en fantastisk buffet, masse god underholdning, innbakt i en spektakulær setting som bare må oppleves. Vi kan garantere en ekstra spiss på julestemningen når blåtimen ankommer. Det er ikke uten grunn det blir sagt at når dagen er blå er allting godt.

Vi i Event Lofoten lever for å levere alt dere trenger fra flybilletter, transport, overnatting, bespisning og aktiviteter og tilbyr personlig vertskap med lang erfaring. Vi tilpasser opplegget akkurat slik dere ønsker det ned til hver minste detalj.

Vår viktigste jobb er at dere skal slippe å tenke på noe annet enn å nyte oppholdet og opplevelsene. Julen er for mange den tiden man reiser hjem, og det er akkurat som hjemme vi vil at dere skal føle dere.

Også utenom jula er det gode grunner til å besøke Lofoten. Hva med en strategisamling i januar for eksempel? Stor natur kan føre til store tanker.

Nordlys i Lofoten
Foto: JuneZ

Førjulseventyret i Henningsvær

Rib Seafari

Kulinariske opplevelser