Foto: Terje Rakke / Nordic Life


En opplevelse du aldri glemmer.


Ta med familie, venner eller bare noen du ønsker å skape nye opplevelser med til Lofoten for et opphold i fantastiske omgivelser. Lofoten byr på spektakulære naturopplevelser fra høye fjell til hvite strender og fra åpent storhav til lune viker. Vi hjelper deg med alt: planlegging, reisen, overnatting og ikke minst oppholdet – spekket med utrolige og unike opplevelser.

Ta kontakt med oss  i Event Group, vi designer, tilrettelegger og booker det dere trenger for årets ferie.
For kun 4999,- vil vi sette sammen et harmonisk og oversiktlig program etter deres ønsker.

Vertskap

Jim Eide har gjennom mange år opparbeidet seg en bred kunnskap og et nettverk som kommer våre kunder til gode. Han er kreativ med et brennende hjerte for Nord-Norge, og finner perfekte løsninger for dere som skal på tur. Jim er daglig leder i Event Group og har hovedbase i Lofoten.

Isabella Einarsen er født og oppvokst i Lofoten, bakgrunn fra salg- og markedsføring inn- og utland. Lidenskap for å vise frem det beste og unike med hver destiansjon hun tar kundene med på.
Bruker fritiden på sønnen, fjellturer, SUP (stand up paddleboard), surfing, kajakk og toppturer på ski.


Vi vet at folk er like forskjellige som fjelltopper og at ingen opplegg er like. Ta kontakt med oss og sammen skreddersyr vi en opplevelse som blir like unik som det Lofoten er.


  Gruppe- / firmanavn

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Melding

  Kontakt meg på

   

  Jeg samtykker til at Event Group AS registrerer kontaktinformasjonen jeg har lagt inn i dette skjemaet og kan kontakte meg angående reiseplanlegging. Event Group AS vil aldri selge eller gi kontaktinformasjonen til tredjeparter eller bruke den til markedsføring uten spesifikk tillatelse.Du kan lese mer om hvordan vi behandler og lagrer personopplysningene dine HER