1001 natt eller arktiske eventyr?

Foto: Johny Goerend / Ruben Bagues


Det eksotiske kan være så mangt. For noen er det å oppleve fremmede kulturer, for andre er det et dypdykk i sin egen. Og det er sikkert mange som sier ja takk til begge deler. Uansett hva du ønsker å oppleve, kan vi hjelpe deg med å få det til denne vinteren. Enten du søker varme eller kalde eventyr.


1001 natt


En reise til Marokko, Dubai eller Oman er en reise i historie, kultur og natur. Landene tilbyr en eksotisk følelse som tiltrakk seg reisende lenge før modere turisme fantes. Marokko er svært variert og tilbyr alt fra snøkledde Atlas-fjell til de endeløse sanddynene i Sahara – og byer. hvor det kan virke som om tiden har stått stille. Dubai preges av hypermoderne arkitektur. Oman oser av eldgamle tradisjoner. Alle tre tilbyr milelange, hvite strender med perfekt temperert badevann.

Vi kan arrangere den aller beste måten å oppleve disse landene på. Hva med en ørkenovernatting under en spektakulær stjernehimmel? Lær deg å lage tradisjonell mat, ri en kamel eller hiv deg ut i «dune bashing» i en 4×4. Besøk markeder, opplev den fantastiske maten og gjestfriheten som kjennetegner disse eventyrlige destinasjonene.
Arktiske eventyr


En klar kontrast til ørkenopplevelser, men like eventyrlig, er vinteren i Lofoten. Opplev den allsidige naturen, kulturen og dyreliv på en helt unik måte med oss. Vi er her for å vise deg det Lofoten vi kjenner så godt, og fremstå som det perfekte vertskap for de perfekte gjestene.

På denne tiden av året er nordlyset nesten garantert og skreisesongen står for døren. Det er også verdt å begi seg ut i kajakk eller ta en trugetur under stjernehimmelen. Stadig flere oppdager også Lofoten som skidestinasjon. Fra Lofotens tak kan du nyte synet av hav og fjell så langt øyet kan se. Etter en fantastisk nedfart, står du med ett i fjæresteinene og puster inn ramsalt sjøluft, fortsatt med ski på beina. Vi tilbyr også muligheten til å bruke RIB-båt for å komme til de mer urørte områdene. Alle våre guider er lokalkjente i Lofotens fjell.


Klar for en opplevelse denne vinteren?
Vil du være med så heng på!Foto: Knut Troim

  Gruppe- / firmanavn

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Melding

  Kontakt meg på

   

  Jeg samtykker til at Event Group AS registrerer kontaktinformasjonen jeg har lagt inn i dette skjemaet og kan kontakte meg angående reiseplanlegging. Event Group AS vil aldri selge eller gi kontaktinformasjonen til tredjeparter eller bruke den til markedsføring uten spesifikk tillatelse.Du kan lese mer om hvordan vi behandler og lagrer personopplysningene dine HER