Vilt, vakkert og vidunderlig

Foto: Philipp Waldhauer


Et besøk på Færøyene betyr å besøke ren, rå natur, og havet er aldri mer enn fem kilometer unna. Naturens krefter preger både landskapet og kulturen. Det finnes knapt nok noe liknende i verden. Og nå kan du få en opplevelse som ikke kan beskrives i ord.

Færøyene ble opprinnelig befolket av irske munker rundt år 625, men var i mange hundre år en del av Norgesveldet. Det er derfor tette bånd mellom øyenes befolkning og Norge. Færøyene er tross alt en del av Norden, og et besøk vil på mange måter bli en reise tilbake til vår egen historie.


Naturlig og opprinnelig


På Færøyene vokser det ikke trær naturlig. I stedet vil du finne bratte klipper og landskap dekket av friskt, grønt gress og villblomster, avbrutt av dramatiske fossefall. Det grønne spiller sammen med det blå fra himmelen og det uendelige havet som alltid omkranser deg.

Det er helt unikt og spesielt å besøke et moderne samfunn med kulturarv og tradisjon mer intakt enn noe annet sted i Europa.Forskjellen ligger i likhetene


Færøyenes isolerte beliggenhet langt ute i havet har gjort at mye av øyenes opprinnelige kultur er bevart. Dette er spesielt tydelig i språket som har utviklet seg fra gammelnorsk og er beslektet med islandsk. Dette betyr at skriftlig Færøysk er forståelig for nordmenn, mens det muntlige er litt vanskeligere. Så det er virkelig godt å være norsk på Færøyene.

Færøyene er ikke langt unna geografisk, men et univers unna sammenliknet med dagliglivet vårt. Her er det ingen bilkøer eller store folkemengder i veien for opplevelsene. Du finner selvfølgelig alt det du er vant til og forventer, men i tillegg kommer alt det du overhodet ikke forventer. Mens verden blir mer og mer lik, blir kontrasten på Færøyene enda større.

Det er stedet for å møte deg selv og din egen opprinnelse omkranset av det bare naturen kan skape.


  Gruppe- / firmanavn

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Telefon (obligatorisk)

  Melding

  Kontakt meg på

   

  Jeg samtykker til at Event Group AS registrerer kontaktinformasjonen jeg har lagt inn i dette skjemaet og kan kontakte meg angående reiseplanlegging. Event Group AS vil aldri selge eller gi kontaktinformasjonen til tredjeparter eller bruke den til markedsføring uten spesifikk tillatelse.Du kan lese mer om hvordan vi behandler og lagrer personopplysningene dine HER