• Kontakt
 • Event Lofoten
  Skolegata 6,
  8300 Svolvær
 • Telefon:
  (+47) 41 47 00 00
   
 • E-post:
  kontakt@eventgroup.no
   
 
Reisen til Lofotentag_direkte-fly-01tag_direkte-fly-01

Svolvær er Lofotens ”hovedstad” og er også vår base. Du har flere alternativer hvis du ønsker å komme vår vei. Vi organiserer all transport for deg hvis ønskelig.

Vi er medlem av Reisegarantifondet som sikrer en trygg økonomisk leveranse.

Svolvær Lufthavn Helle

tag_direkte-fly-01Flyplassen ligger 5 minutter med bil fra sentrum. Widerøe har flere ruter om dagen fra Oslo Lufthavn Gardermoen via Bodø og bl.a. SAS flyr deg i samarbeide med Widerøe til Svolvær. Dette er litt dyrere enn andre alternativer, men også den enste direkte tilgangen og den minst tidkrevende. Bodø har jo også tilknytning til øvrige deler av Norge.

Harstad/Narvik Lufthavn Evenes

Flyplassen ligger ca. 2 timers tur med buss/bil fra Svolvær over den forholdsvis nye fastlandsforbindelsen ”Lofast”. SAS, med Norwegian som et noe rimeligere tilbud, flyr deg flere ganger om dagen tur/retur Evenes, og vi starter gjerne arrangementet der med en flott busstur. Er du ute i god tid med bestillingen, kan du få flypriser rundt tusenlappen per pers tur/retur, være i Svolvær ca. kl. 13:00 og få mye ut av dagen.

Hurtigruta

En spennende mulighet er å legge inn en dagsetappe med Hurtigruten. Ta direktefly til Bodø og start turen ombord med lunsj kl 1200. Hurtigruten går fra Bodø kl 1500 og tar det 6 timer til Svolvær over Vestfjorden via historiske Stamsund. Dette får du fint til på en dags reise fra Gardermoen, og du ankommer Svolvær kl 21.00 på kvelden.

Flyr du til Harstad Narvik Evenes, må du beregne en dags ekstra reise med overnatting i Harstad før du på morgenene tar Hurtigruten sørover på kanskje en av de fineste dagsstrekningene den har å by på. Da ankommer du Svolvær kl 18.00 på ettermiddagen, og i sesongen får du den fantastiske Trollfjorden med på kjøpet.

 
 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
Start reisen her