Tusen takk for alle nominasjoner, det finnes ekstremt mange kule sjefer der ute. Allikevel kan det bare være én som er Norges kuleste sjef, og i år er det Mette Øyen i MyCall. Sjekk ut hva Lina sier om sjefen sin:

Min sjef er kulere enn din sjef!
Sett bort i fra at hun er en kick-ass kvinnelig leder i en mannsdominert verden/ bransje, så fortjener hun å bli anerkjent for at hun alltid er i godt humør og fantastisk jovial som person. Ja, for Mette er ikke redd for å ta oss med på et sosialt lag etter en lang arbeidsdag, heller er hun ikke redd for å by på seg selv og skape god stemning på jobb, med sang, sladder og godteri!
For med Mette som sjef er faktisk hverdagen en fest, med latter, gode historier og glede. Det har ikke noe å si om hun vinner eller ei egentlig; hun er en vinner i våre øyne! For vår sjef er kulere enn din – ja, jeg vil til og med påstå at hun er Norges kuleste!


Reis til Norges kuleste småby

Svolvær har med rette fått dette kallenavnet. En liten by som byr på store opplevelser. Med dette utgangspunktet kan sjefen få oppleve at den virkelige sjefen er naturen selv.

Fra ord til nord med Event Lofoten

Lofoten er sagnomsust for de som ikke har vært der og enda mer sagnomsust for de som har det. Lofoten er uten sidestykke den vakreste delen av vårt allerede vakre land. Opplev Lofotens allsidige natur, kultur og fugleliv på en helt unik måte med Event Lofoten.

Vi arrangerer skreddersydde events, firmaturer — og premieturer for bedrifter som ønsker en reise utenom det vanlige.

Besøk oss på Event Lofoten

Konkurranseregler: Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Ansatte i Event Lofoten, Event Helgeland, Event Group og deres samarbeidspartnere kan ikke delta. Vinnerens navn og bilde kan benyttes kommersielt av Event Lofoten. Vinneren vil bli kontaktet direkte. Premien kan ikke byttes inn mot kontanter. Premien kan ikke overdras. Utgifter utover premiebeløpet blir ikke dekket av Event Lofoten. Med forbehold om trykkfeil.