Event Lofoten

Event Lofoten er en del av Event Group som tilbyr tjenester etter skreddersøm for familier, bedrifter og små grupper også på Helgeland, Svalbard og i Finnmark.

Vi skaper unike opplevelser i unike omgivelser. Enten du er på jakt etter årets sommerferie, kick-off, firmaturer eller konferanser, skaper vi rammer som gjør det ordinære til det ekstraordinære. Vi er en gruppe mennesker som lever for å levere alt dere trenger fra flybilletter, transfer, overnatting, bespisning og aktiviteter.
Vi samarbeider med aktører med stor lokal kunnskap og tilbyr personlig vertskap med lang erfaring.

Vår viktigste jobb er at dere skal slippe å tenke på noe annet enn å nyte oppholdet og opplevelsene. Det er dette vi mener når vi sier vi vil være det perfekte vertskapet. Vi vil at dere skal føle dere som hjemme når dere er borte. Og vi vil sørge for at når dere forlater oss, vil dere kjenne på hjemlengselen.

Vi tror at alle sanser skal påvirkes — alt fra smak til følelser. Det tror vi best gjøres ved å få de største og beste opplevelsene sammen med andre. De beste opplevelsene får man ikke med ferdige ”pakker”. De må tilpasses hver enkelt. Derfor tilbyr vi ikke ferdige løsninger. Vi tilbyr derimot uante muligheter for de mest utrolige opplevelsene.


Jim Eide

Jim Eide

Daglig leder

Jim har gjennom mange år opparbeidet seg en bred kunnskap og et nettverk som kommer våre kunder til gode. Han er kreativ med et brennende hjerte for Nord-Norge, og finner perfekte løsninger for dere som skal på tur. Jim er daglig leder i Event Group og har hovedbase i Lofoten.

Fritiden går med til hans tre jenter og ellers liker han fjellturer om sommeren, ski om vinteren og sykler gjerne landeveien til Henningsvær når sjansen byr seg.

 

 

Nina Flaten

Salgs- og markedssjef for Østlandet

Nina er ansatt som salgs- og markedssjef for Østlandet. Nina har en bachelorgrad i økonomi- og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI. Hun har 12 års erfaring fra forsikringsbransjen gjennom arbeid i Gjensidige og Norwegian Broker. I Norwegian Broker jobbet Nina som Key Account Manager med kundeansvar for DNB Eiendom.

Nina er glad i reising, friluftsliv, skikjøring og i å tilbringe tid med familie og venner.

Catrine Gravningen karlsen

Catrine Gravningen karlsen

Catrine Gravningen Karlsen

Freelance

Catrine jobber med salg primært mot sør – og Vestlandet, samt Osloregionen. Hun jobber med planleggingen, organisering og gjennomføring av minnerike opplevelser for Event Lofoten sine grupper. Catrine har tidligere jobbet med Eventer i reisebyrå i Sandefjord, der hun sendte sine grupper på tur over hele verden. Hun er bosatt i Sandefjord og har tre barn. På fritiden er hun aktiv enten ute i naturen med familien, på sykkelsetet, eller aller helst på en fjelltopp i Lofoten.

 

 

Isabella Einarsen

Prosjektleder

Hun er født og oppvokst i Lofoten, bakgrunn og flere år innenfor salg- og markedsføring inn- og utland. Har studert eksportmarkedsføring ved Universitetet i Nordland. Lidenskap for Lofoten og det unike på hver destinasjon hun sender grupper til.
Jobber med salg, planlegging, organisering og gjennomføring i inn og utland.
Fritiden bruker hun på sønnen, fjellturer, SUP (stand up paddleboard), og ski om vinteren.

Catrine Gravningen karlsen

 
 
 
 
 

Karsten Ellingsen

Freelance

Olav

Olav

Håkon William Skog Erlandsen

Freelance

 
 

Sett i gang!

Drømmeturen er ikke langt unna. Gi oss din kontaktinformasjon og du hører fra oss innen kort tid. Våre verter vil sørge for at dere får en opplevelse som ikke går i glemmeboken.

 • BEDRIFT:
  Kick-off
  Konferanser
  Strategimøte
  Firmatur
  m.m.
 • GRUPPER:
  Familietur
  Guttetur
  Jentetur
  Feiringer
  m.m.
Start reisen her